Onze expertise

Swawek levert professionele stoffering binnen verschillende werkgebieden. De reden dat onze klanten hun weg naar ons vinden, is vanwege het feit dat wij begrijpen wat er gevraagd wordt. Onze deskundigheid stopt niet bij een kwalitatief hoogwaardige stoffering met een fraai uiterlijk. Ook op het gebied van functionaliteit zetten we onze kennis graag in en denken we mee met de opdrachtgever.

Meubelstoffering

Een mooi zitmeubel is het waard om een nieuw leven te geven. Wij her stofferen zitmeubelen geheel naar wens, of het nu gaat om het terugbrengen in de originele staat, of een totaal nieuwe, eigentijdse look. Zo wordt een meubelstuk met “ervaring” een meubelstuk dat een totaal nieuwe ervaring in het interieur oplevert.

Projectstoffering

Onze projectmeubelen zijn vaak een combinatie van esthetische optiek en een bijzonder functionaliteit. Wij produceren deze meubelen in hun totaliteit, waarbij er geheel naar wens rekening gehouden wordt met bijzondere eisen van de opdrachtgever. Daarbij kan het gaan om een stuk akoestische demping of een extra bestendige uitvoering. Onze meubelen vinden regelmatig hun weg naar de openbare ruimte.

Maatwerk

Met onze kennis en kunde op het gebied van materialen en de daaraan gekoppelde functionaliteit produceren we niet alleen meubelen voor projecten, maar leveren we ook oplossingen zoals plafond- en wandbekleding. Naast de gedistingeerde uitstraling die dit werk oplevert, kan ons maatwerk ook bijdragen aan het verhinderen van lichtreflectie en zorgen voor geluidsdemping.

Wal en water

Geen interieur is hetzelfde, als we kijken naar auto’s, boten, campers en caravans. De uitstraling van het zitgedeelte is over het algemeen beeldbepalend. Of het nu gaat om een make-over of een reparatie, in stof of (kunst)leder, Swawek zorgt voor meer plezier per kilometer, op de weg en op het water.

Buitenkussens

Het bekende probleem van terrasmeubilair is dat de stoelen en banken nog prima zijn, maar de kussens er niet mooi meer uitzien. Het weer en de tand des tijds zorgen voor een niet zo uitnodigende zitgroep. Dat kan anders. Bestaande kussens worden door ons prachtig her bekleed en indien gewenst leveren wij zelfs compleet nieuwe kussens. Op maat, in een stof naar keuze. Vraag ook eens naar onze exclusieve lijn in compleet nieuwe tuinmeubels!

Lampenkappen

Licht is steeds vaker een actief onderdeel van de beleving van een ruimte. Geen wonder dat er vaak gevraagd wordt naar lampenkappen die op maat gemaakt zijn. Grootte, vorm, kleur en dessin of decor kunnen helemaal naar wens verzorgd worden. Zo wordt de verlichting een essentieel onderdeel van het (zakelijke) interieur. Alles wordt in eigen atelier geproduceerd.

Leveranciers